www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2024 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Casa Elena Mahmudia2995 vizualizari

Adresa:  Str. Trandafirilor, nr. 5 Mahmudia

Telefon: 0746513440

Acceptam tichete de vacanta direct la locatie in care includem costul tuturor serviciilor prestate!

Beneficiind de o amplasare ideala in localitatea Mahmudia, Casa Elena se afla la doar 25 de km de Rezervatia Naturala Delta Dunarii.

La noi veti gasi o atmosfera intima, placuta si ne vom stradui sa petreceti un sejur minunat, plin de confort si relaxare.

Casa de vacanta va pune la dispozitie un numar de 16 camere. Fiecare camera dispune de cele mai bune facilitati pentru a asigura oaspetilor tot ce au nevoie, facilitati precum televizor, internet wireless, aer conditionat, frigider si grup sanitar propriu.

Dispunem si de o curte generoasa cu foisor, spatiu verde, piscina exterioara foarte spatioasa si intretinuta, o sala de mese de 40 de locuri, unde se pot organiza team-buildinguri sau orice alt fel de intilniri.

Organizam plimbari cu barcile proprii in rezervatia Deltei si partide de pescuit care va vor lasa impresii de neuitat. Obiective turistice: Minastirea Halmiris, ruinele Cetatii Halmiris, Acvariul Deltei Dunarii din Tulcea, Muzeul Deltei si altele.

Localitatea Mahmudia se afla pe malul bratului Sfintu Gheorghe iar la pensiune puteti ajunge cu masina fara sa fiti conditionati de orice mijloc de transport pe apa.

Va asteptam cu drag !

Chek -in ora 15; Chek-out ora 11

Pentru rezervari este necesara achitarea unei nopti de cazare sub forma de avans in contul RO34RZBR0000660020856818 Raiffeisen Bank.

Trimite o cerere de rezervare

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Data Check InData Check Out

Nume si Prenume

TelefonE-mail

Număr adulți
Număr copii

Număr de Camere
CAMERA DUBLA

Mesajul dumneavoastră

Camere

Exterior si Facilitati