www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Casa Natasa Mahmudia636 vizualizari

Adresa: Str. Dunarii, nr. 6 Mahmudia

Telefon: 0751497550

Casa Natasa din Mahmudia se afla pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, unitatea fiind usor accesibila cu autoturismul propriu.

Casa va sta la dispozitie cu 6 camere, dotate cu tv, bai proprii, aer conditionat, 2 din cel 5 camere au balcoane cu vedere spre Dunare, o curte generoasa cu parcare privata, gratar si terasa unde va puteti delecta cu preparatele noastre traditionale si specifice Deltei din peste de diferite feluri.

In apropierea pensiunii sunt locuri de pescuit sub umbra salciilor oferind conditii optime pentru relaxare si evadare din cotidian. Centrul comunei se afla la o distanta de 5 minute de mers pe jos de la pensiune.

Oferim servicii printre care plimbari prin cele mai frumoase locatii din Delta Dunarii cu ambarcatiunile proprii precum, partide de pescuit, serviciile fiind asigurate de o echipa de profesionisti dar si inchiriere de ambarcatiuni pentru practicarea pescuitului sportiv.

Va asteptam cu drag!

Exterior

Camere

Excursii

Galerie foto