www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Green Village 4* Resort Sfantu Gheorghe418 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Informatii si rezervari

M: +4 0738.764.520

E: reservations@greenvillage.ro

www.greenvillage.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Green Village 4* Resort,  Sfântu Gheorghe – Delta Dunării

Vino și explorează unul dintre cele mai frumoase și naturale locuri din Europa, acolo unde Dunărea întâlnește Marea Neagră.

Green Village 4* Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxarea și confortul, într-un tărâm unic de vacanță, în paradisul Deltei Dunării.

Vacanța ta va începe în Murighiol, de unde noi te vom prelua pentru a te conduce către resortul nostru, din Sfântu Gheorghe.

Pe tot parcursul drumului, natura te va învălui în timp ce te vei plimba cu barca de-a lungul canalelor, iar aerul proaspăt îți va curăță gândurile, încă de la începutul vacanței, oferindu-ți experiența unică pe care ai căutat-o.

Green Village 4* Resort nu este doar parte din natură, ci natura însăși, deoarece arhitectura păstrează caracterul local, iar materialele sunt durabile și 100% ecologice.

Timpul petrecut în Green Village 4* Resort poate deveni unul dintre cele mai memorabile momente de vacanță. Îngăduie-ți timp și fii un adevărat explorator, nu doar un simplu turist, experimentând toate activitățile propuse de noi.

De la piscina exterioară şi până la grădina organică, vei găsi la fiecare pas în curtea resortului, un mod de a-ţi petrece vacanța și de a descoperi lucruri noi!

Îţi recomandăm să pornești în căutarea celei mai frumoase păsări, să te pierzi cu barca pe salba de canale și lacuri din jurul resortului Green Village sau în arealul Deltei și să descoperi adevăratele comori ascunse ale Deltei.

Te poți așeza la pescuit la marginea pontonului, poți redescoperi plăcerea mersului pe bicicletă, pe plaja cu cel mai fin nisip din România sau poți închiria caiace cu care să pornești într-o aventură cu prietenii tăi. Orice vei alege, la noi vei găsi tot echipamentul necesar.

Capacitatea de cazare a resortului acoperă un total de 89 de camere confortabile - camere duble, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării.

Vilele cu livinguri confortabile și cotloane intime pentru recreere, mobilierul din bambus și finisajele atent alese, asigură standarde ridicate de cazare, camerele fiind echipate complet, cu minibar și aer condiționat.

Green Village 4* Resort nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor de cazare în Delta Dunării. Echipa noastră specializată se îngrijește de fiecare funcțiune a resortului, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic, deoarece paleta de facilități este variată și nu dorim să existe erori.

Printre facilitățile resortului Green Village 4* Resort, se numără:
-    Restaurant & Brasserie
-    Health Center: masaj și centru de fitness
-    Piscina și Jacuzzi
-    Lotus SPA cu saună uscată
-    Entertainment Center: billiard, tenis de masă, ping-pong, cărți de joc, table, darts, șah, jocuri de societate
-    Kids Club și loc exterior de joacă pentru copii
-    3 Săli de cinema
-    Sală de conferințe
-    Activități sportive în aer liber: plimbări cu bicicleta, plimbări cu caiacul, plimbări cu barca, tir cu arcul, pescuit, activități nautice
-    Degustări de vinuri, clase de cooking și seri cu muzică live
-    Gift Shop

Exterior

Camere

Facilitati