www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Pensiunea NEST**** Dunavatu de Jos500 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Transformatorului nr. 1, Dunavatu de Jos

Telefon: 0745544543

www.nestdunavat.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

NEST**** se afla în mijlocul naturii și al aventurii, unde experiențele bogate te așteaptă să-ți devină povești de viață de care să-ţi reamitești atunci când te vei revedea cu prietenii care te-au însoţit.

Pensiunea NEST este o locaţie ideală pentru grupuri restrânse de prieteni, ce-și doresc un refugiu. Va punem la dispoziţie :
- cinci camere duble cu aer mediteranean, răcoroase, confortabile și cu dichis, în care veți găsi tot confortul de care aveți nevoie: paturi matrimoniale sau twin în care să vă simțiți ca-n cuib, aer condiționat, televizor, WiFi.
- un living, terase, foișor unde va puteți povesti întâmplările la o masă copioasă sau puteti savura o zi doar a voastră într-un șezlong confortabil, pe pajiște, la iarbă verde.

Toate acestea sunt acompaniate de plimbări cu ambarcaţiuni proprii, caiace și desigur o mâncare pe cinste.

Pentru a ajunge la NEST, nu este nevoie de transfer pe apă, se ajunge cu autoturismul până în curtea noastră, de unde mai apoi puteţi pleca mai departe, să descoperiţi Delta Dunării.

Ce e de făcut în Deltă?...

Am putea să vă spunem despre Padurea Caraorman, Padurea Letea si Rezervatia Sfantu Gheorghe... sau despre mersul pe canale si lacuri, cu barca sau cu caiacul, despre pescuit, despre ieșirea la mare pe una din puținele plaje virgine rămase în România... sau despre fotografii cu pasări și cai sălbatici, dar am vorbi foarte mult.

Așa că vă spunem ce nu se poate face în Deltă. La noi nu te poți plictisi. Niciodată.

Vă așteptăm cu brațele deschise și dornici să vă împărtășim din minunățiile Deltei.

Fiecare are Delta lui. A ta te așteaptă la cuib.

Exterior

Camere

Excursii

Preparate