www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2023 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Casa Nelu Pescaru Mahmudia990 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Tulcei nr. 77, Mahmudia,  pe bratul Sf. Gheorghe

TELEFON: 0741994322

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Casa Nelu Pescaru este situata in apropierea Hotelului Mon Jardin, pe strada ce duce spre Dunare, mai exact spre Bratul Sf. Gheorghe. Doar 50 de m ne despart de malul apei.

Fiind nascuti aici, va putem oferi plimbari prin locuri mirifice in minunata Delta. Cu un aparat bun de fotografiat si baterii de rezerva, puteti surprinde unele dintre cele mai frumoase colturi ale naturii, colonii de pelicani, lebede, egrete, nuferi, animale specificei Deltei, pesti de apa dulce, locuinte traditionale specifice Deltei, etc.

De asemenea, mai puteti vizita ruinele vestitei cetati Salsovia, biserici de diferite rituri ( ortodox, lipovenesc), muzee (Tulcea) sau pentru pescarii amatori, o partida de pescuit.

Va puteti delecta cu preparatele noastre traditionale si specifice Deltei din peste de diferite feluri.

Conditiile oferite de pensiunea noastra ii include si pe cei mici (leagane, loc de joaca) dar si pe tatitici (remi, table), care pot petrece pana tarziu in sala de mese ce dispune de tv si combina muzicala, sufletul unei petreceri de neuitat. Sau, pot servi o bere afara la terasa privind pestele sfaraind pe gratar.

Pensiunea este noua, cu camere spatioase, fiecare cu baie proprie, aer conditionat, tv-cablu si internet wireless.

Diversitatea de flori si plante completeaza decorul pensiunii noastre facandu-va sa va simtiti ca in vacanta.

Va asteptam cu drag!

Galerie foto