www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2024 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Casa de Vacanta La Nea'Lica Enisala2370 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresă: str. Cabanei nr. 40

Telefon: 0752149789 / 0757549229


 

 

Satul Enisala din judeţul Tulcea se numără printre cele mai frumoase aşezări ale Dobrogei.

În Enisala, într-un loc cu o priveliște fabuloasă, atât spre Cetatea Medievală Enisala, cât și spre Lacul Babadag, este amplasată Casa De Vacanta „La Nea Lica‟.

Casa de Vacanța La Nea' Lica iți ofera cazare in stilul specific zonei, unde confortul turistului nu este uitat, astfel te asteapta camere moderne, curate, aerisite și luminoase.

Casa de Vacanta va pune la dispozitie 5 camere: o camera cu pat dublu și patru camere twin(2 paturi de o persoana). Fiecare camera este dotata cu baie, duș cu apa calda baie, TV, mini-frigider, WiFi gratuit. Alte facilitati: baie de servici in curte, bucatarie la dispoziția turistului (pensiunea este dotata cu o bucatarie ce ofera un spațiu generos pentru 20 de persoane, cu toate utilitațile necesare: aragaz, frigider, mese și scaune) grãtar profesional, foișor si 15 locuri de parcare in curte si alte 10 locuri in fața curții.

Pentru cei care au pornit la drum spre cetatea Enisala, sau la un pescuit cu prietenii, vor găsi în Casa de Vacanță “La Nea Lica ”, cazarea perfectă.

Galerie foto