www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
La Raducu Chilia Veche909 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Dunarii nr. 14, Chilia Veche

TELEFON: 0723558727

Natura, pasari, pesti, liniste, delicioase mancaruri pescaresti...pe toate le gasesti in minunata Delta a Dunarii

Chilia Veche cu imprejurimile ei este o zona care inca mai pastreaza farmecul salbatic al Deltei.

Casuta noastra este pentru noi ca un `Colt de Rai` si ne dorim sa fie la fel si pentru toti cei care iubesc Delta Dunarii sau care inca nu au avut sansa sa o descopere.

Casa cuprinde cinci camere primitoare pentru cei care doresc să-şi petreacă aici concediul. Situată pe malul Dunării, casa de vacanţă oferă turiştilor un mediu plăcut, fiind construită în stil autohton, cu acoperiş de stuf, şi văruită în alb.

Avem camere curate, racoroase, primitoare, fiecare cu baie proprie, TV, gata sa va ofere conditii de odihna si relaxare.

In sezonul de vara, datorita acoperisului din stuf si orientarii casei atmosfera in interiorul camerelor este suficient de racoroasa ca sa nu simti nevoia aerului conditionat. Totusi in unele camerele cu pat matrimonial avem si AC.
Accesul la bucatarie si gratar este liber tot timpul.

Putem organiza, la cerere, plimbari cu barca pe canale si lacuri, pana la padurea Letea sau transport la locurile de pescuit.
Serile va puteti relaxa nederanjati de tantari in generosul nostru foisor inchis cu plasa.

Si nu in ultimul rand....avem suficient spatiu de pastrare pentru pestele pe care-l prindeti.

Acces pe apa:
-cu ambarcatiunea dumneavoastra - avem ponton propriu ;
-cu navele de pasageri din Tulcea pana la Chilia Veche; inainte de a va planifica vacanta este bine sa va informati despre programul navelor de pasageri pe relatia Tulcea-Periprava (/program-nave/) deoarece cursele nu sunt zilnice;

Acces auto: pe la trecerea bac Tulcea spre Tudor Vladimirescu (programul de trecere vara este din ora in ora intre orele 7,00 - 19,00), apoi drum de piatra pana acasa la noi; va rugam sa ne sunati in prealabil pentru detalii despre starea drumului si posibilitatile de a-l parcurge in functie de autoturismul dumneavoastra.

Galerie foto