www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Casa La Parmac Lunca825 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Sat Visina, Comuna Jurilovca, Str Victoriei nr. 89

TELEFON: 0721727622

TELEFON: 0756333446

REZERVARI CAMERE

Într-un cadru mirific, Casa La Parmac oferă 40 de locuri de cazare repartizate în 13 apartamente. Toate spațiile de cazare dispun de confort omologat. Fiecare apartament are baie proprie, aer condiţionat, televizor, cablu TV, acces internet wireless, loc pentru luat masa.

Pensiunea este echipată cu centrală termică ce asigură apă caldă permanentă și încălzire centrală pe timpul perioadelor friguroase.

Apartamentele duplex cu terasă beneficiază de spațiu extins la un platou ce oferă o priveliște spectaculoasă către complexul de lacuri Razelm – Sinoe.

Va oferim cazare in:

Apartament duplex fără terasă
Camere moderne, amenajate în stil rustic pentru a vă oferi o ședere cât mai plăcută și confortabilă. Pensiunea dispune de 5 apartamente duplex fără terasă.

Apartament duplex cu terasă
Camere moderne, amenajate în stil rustic pentru a vă oferi o ședere cât mai plăcută și confortabilă. Pensiunea dispune de 3 apartamente duplex cu terasă.

Apartament parter
Camere moderne, amenajate în stil rustic pentru a vă oferi o ședere cât mai plăcută și confortabilă. Pensiunea dispune de 5 apartamente la parter.

Turiștii își pot petrece timpul admirând împrejurimile și numeroasele specii de păsări.

Casa La Parmac - Loc ideal pentru petrecerea timpului liber într-un mediu discret și liniștit!

Exterior

Facilitati

Excursii

Camere