www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2024 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Cazare Chilia Veche. Cazare ieftina Chilia Veche 2024 | cazare-delta-dunarii.ro
Cazare Chilia Veche 2024 la pensiuni, vile si hoteluri. Rezervare directa la proprietari! Fara comision! Rezerva-ti concediul in Delta Dunarii!

Fie ca ne vizitati pentru gastronomia locala inegalabila, sau pentru peisajele superbe, sau poate pentru pescuitul cu adrenalina maxima, sau poate doar pentru relaxare si liniste ...Aici le gasesti pe toate... Pensiunea Califarul Alb în Chilia Veche !

Pensiune Turistică, situată în sat Chilia Veche, vă oferă servicii certificate la 3 Margarete într-un cadru special.

Vezi detalii

Ti-e dor de natura, in cea mai pura forma?

Va asteptam intr-o locatie de vis certificată cu 3 stele, cu un peisaj nemaintalnit si cu oameni extraordinari, la Statia 11 Chilia - Paradisul pescarilor  !

Pentru confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie : camere premium, camere duble, camere triple si single.

Vezi detalii

Când pasiunea pentru pescuit și dragostea pentru Delta Dunării se întâlnesc, se nasc povești unice într-un cadru feeric, înconjurat de natură și fauna Deltei Dunării.

Va asteptam la Blue Kokilia unde totul este pregătit pentru dumneavoastra.

Pontonul poate fi gazduit de maxim 10 persoane. Camerele noastre elegante și spațioase sunt concepute pentru a vă oferi o experiență de cazare de neegalat

Vezi detalii
1 anunturi afisate!