www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Cazare Sarichioi. Cazare ieftina Sarichioi 2022 | cazare-delta-dunarii.ro
Cazare Sarichioi 2022 la pensiuni, vile si hoteluri. Rezervare directa la proprietari! Fara comision! Rezerva-ti concediul in Delta Dunarii!

Pensiunea Lake View se află în Sarichioi si va pune la dispozitie 8 camere cu baie privata, o piscina spatioasa, un restaurant, zona de sezlonguri, spatiu de gratar si ultima dar nu cea din urma, o priveliste minunata!

Pensiunea beneficiaza și de o terasă, iar facilitatile oferite de proprietate includ restaurant, recepție deschisă non-stop, bucătărie comună și WiFi gratuit în toată proprietatea. Oaspeții pensiunii beneficiază de grădină și loc de joacă pentru copii.

Vezi detalii

Pensiunea agroturistică Rustic din Sarichioi, deschisă în propria noastră grădină, va asteapta sa petreceti momente de relaxare si recreere.

Siuata in imediata apropriere a Lacului Razim, pensiunea dispune de 4 camere cu pat dublu, clasificate la 3 margarete. La cererea, se poate adauga, contracost, un pat suplimentar.

Vezi detalii
2 anunturi afisate!