www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2023 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Cazare Murighiol. Cazare ieftina Murighiol 2023 | cazare-delta-dunarii.ro
Cazare Murighiol 2023 la pensiuni, vile si hoteluri. Rezervare directa la proprietari! Fara comision! Rezerva-ti concediul in Delta Dunarii!

Intr-un cadru natural si pitoresc, intr-o zona linistita, va asteapta o mica oaza de verdeata - Pensiunea Alessia.

Pensiunea Alessia este situata la intare in Murighiol, la 200 m de lacul Murigiol si 3 km de Dunare, pe bratul Sfantul Gheorghe si va pune la dispozitie 7 casute de lemn (bungalouri) dotate cu bai proprii, aer conditionat, Tv prin satelit si acces gratuit la wifi, parcare auto, loc de joaca pentru copii.

 

Vezi detalii

Casa cu Pitici din Murighiol va pune la dispozitie 28 locuri de cazare in 10 camere spatioase, 6 dintre acestea avand pat matrimonial, iar 4 camere avand si canapea extensibila (pentru cei mai mici membrii ai familiei). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, TV.

Casa noastra dispune de un living spatios cu locuri la mese pentru toti cei cazati, deasemenea ofera acces la o bucatarie dotata cu tot ce este necesar.

 

Vezi detalii

Casa Catinca se afla pe malul Lacului Murighiol, de pe terasa se poata admira panorama lacului Murighiol.

Pensiunea dispune de camere duble, camere triple si un apartament de 5 locuri (cu paturi separate si o baie).

Camerele sunt dotate cu baie proprie, internet , TV si aer conditionat ( contra cost).

 

Vezi detalii
3 anunturi afisate!