www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2023 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Cazare Niculitel. Cazare ieftina Niculitel 2023 | cazare-delta-dunarii.ro
Cazare Niculitel 2023 la pensiuni, vile si hoteluri. Rezervare directa la proprietari! Fara comision! Rezerva-ti concediul in Delta Dunarii!

Situată în Niculițel Pensiunea Sofia Teodora vă așteaptă intr-o atmosferă plăcută, confortabilă alături de o gazdă distinsă si primitoare la poalele dealurilor Dobrie, Covaci, Țugulea.

Pensiunea Sofia Teodora din Niculițel dispune de 3 camere spațioase, cu o capacitate de 6 locuri.

Curtea, cu o suprafață de circa 400 mp oferă un excelent loc de relaxare, ca și parcare gratuită pentru 3 masini.Oaspeții noștri beneficiază de WiFi gratuit, au acces la grătar, foișor, pot prepara singuri mâncarea în bucătaria utilată cu tot ce este necesar, ceea ce poate reduce semnificativ cheltuiala destinată concediului.

Vezi detalii

Localizata în Nordul Dobrogei, în imediata vecinatate a părții vestice a Rezervației Biosfera Delta Dunării, în zona Podgoria Sarica Niculițel, Pensiunea Piatra Rosie este conceputa sa ofere confort și intimitate.

Pensiunea Piatra Roșie este alegerea, daca vrei să își petreci timpul liber într-un loc liniștit!

Vezi detalii
2 anunturi afisate!