www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Cazare Nufaru. Cazare ieftina Nufaru 2022 | cazare-delta-dunarii.ro
Cazare Nufaru 2022 la pensiuni, vile si hoteluri. Rezervare directa la proprietari! Fara comision! Rezerva-ti concediul in Delta Dunarii!

Bucurati-va de natura, respectati-o si veti primi recompensa mult dorita!

Nuferi albi si galbeni, miros de peste, stufaris, cer spuzit de pasari, salcii, clipocit de apa, vanatoare, pescuit si navigatie, toate intr-o lume salbatica si unica.

Pensiunea Iara, construita pe malul stang al bratului Sfantu Gheorghe, in satul Ilganii de Jos, la doar 12 km distanta de Tulcea, va invita sa va incarcati cu liniste, cu verde si albastru, in locul mult ravnit de cautatorul de inedit, de pescarul amator sau profesionist.

 

Vezi detalii

Dacă doriti o vacanta de vis cu delicii culinare deltaice și cu o plimbare mirifica in Delta Dunării, Pensiunea La 3 Casute va asteapta cu drag!

Casutele sunt astfel construite, pentru a crea confortul necesar tuturor: fiecare dispune de 3 locuri de cazare, 3 paturi individuale sau pat dublu cu pat single, fiecare cu baie proprie, TV, WiFi gratuit, mobilier, terasa, foisor pentru servirea mesei, servicii de bar.

Vezi detalii
2 anunturi afisate!