www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2023 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Cazare Uzlina. Cazare ieftina Uzlina 2023 | cazare-delta-dunarii.ro
Cazare Uzlina 2023 la pensiuni, vile si hoteluri. Rezervare directa la proprietari! Fara comision! Rezerva-ti concediul in Delta Dunarii!

Pensiunea Prodelta este situata pe canalul Uzlina, canal ce face legatura dintre bratul Sf. Gheorghe si Delta Dunarii.

Pensiunea Prodelta dispune de 24 de locuri, structurate in 10 camere duble si 2 apartamente. Camerele duble (twin si matrimoniale) sunt dotate cu baie proprie, incalzire, minibar, uscator de par, TV, aer conditionat,  WiFi gratuit. Apartamentele au dormitor si living si au aceleasi dotari ca si camerele duble, in plus in baie au dus cu hidromasaj.

Vezi detalii

Va invitam sa descopeiti Delta Dunarii si va asteptam intr-un loc mirific in inima Deltei, aproape de lacuri si de minunatiile pe care ni le ofera natura.

PENSIUNEA UZLINA este situata in Comuna Murighiol, sat Uzlina si va pune la dispozitie 10 camere, fiecare camera avand grup sanitar propriu si aer conditionat.

Casa are 2 etaje, pe fiecare nivel fiind 4 camere, iar la parter inca 2 dormitoare. La parterul casei se afla un salon unde se poate servi masa.

 

Vezi detalii

Pensiunea Casa dintre Salcii este situata pe canalul Uzlina, in localitatea Uzlina, com. Murighiol.

Pensiune doreste sa va aduca aproape de viata linistita a acestor locuri minunate si va pune la dispozitie 24 de locuri de cazare, dispuse in camere cu 2 locuri, cu baie proprie, TV, AC, Wi-Fi gratuit, terasa.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!