www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Cazare Sfantu Gheorghe. Cazare ieftina Sfantu Gheorghe 2022 | cazare-delta-dunarii.ro
Cazare Sfantu Gheorghe 2022 la pensiuni, vile si hoteluri. Rezervare directa la proprietari! Fara comision! Rezerva-ti concediul in Delta Dunarii!

Dacă ești în căutare de natură, odihnă, voie bună și o vacanță magică la Dunăre sau la Marea Neagră, Pensiunea „Valurile Dunării” este locul potrivit pentru tine.

Situata pe un drum liniștit din Sf. Gheorghe, la 500 m de centru și 3 km de Mare, cu o grădină spațioasă, casa noastră este un loc perfect pentru destindere și repaus.

Oferim cazarea ideală, in 6 camere duble matriominale/twin, chiar dacă vii pentru liniște sau cu prietenii pentru noi experiențe.

Vii o dată și vei avea amintiri pentru totdeauna!

 

Vezi detalii

ZEN Eco Villa s-a născut in liniștea Deltei, intr-un loc simplu, autentic, arhaic și atemporal: la Sfantu Gheorghe, un loc de care te îndrăgostești la prima vedere, un colt de rai, in inima Delte , acolo unde Dunărea se vărsa in marea Neagră.

ZEN e amplasata în central localității, la o distanta de 100 m fata de stația de trocarici (vehicule electrice/ nonelectrice care asigura transferul regulat pana la plaja și retur) si va așteaptă cu mai multe variante de acomodare: camere single, duble, triple, apartamente și camere pentru familii.

 

Vezi detalii

Green Village 4* Resort,  Sfântu Gheorghe – Delta Dunării

Vino și explorează unul dintre cele mai frumoase și naturale locuri din Europa, acolo unde Dunărea întâlnește Marea Neagră.

Green Village 4* Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxarea și confortul, într-un tărâm unic de vacanță, în paradisul Deltei Dunării

 

Vezi detalii

Situată în pitorescul sat pescăresc Sfântu Gheorghe, la numai 2 km de Marea Neagră, pensiunea Casuta cu Stuf se adresează iubitorilor de natură ce doresc să se bucure de cei peste 40 de km de plajă sălbatică, cu cel mai fin nisip din țară.

Aici este locul ideal pentru o vacanță liniștită în mijlocul naturii, iar noi va punem la dispozitie diferite tipuri de camere care pot găzdui 2,3 sau 4 persoane, ceea ce înseamnă că putem găzdui călători singuri cât și familii.

Vezi detalii

Pensiunea Drill**** din Sfântu Gheorghe este situata intr-o zona pitoreasca din Rezervatia Delta Dunarii, Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea se intalneste cu Marea Neagra.

Relaxarea si confortul oaspetilor este prioritara pentru noi si ne dorim ca sejurul petrecut in inima Deltei Dunarii sa fie conform asteptarilor.

Pensiunea are o capacitate de 10 adulți și 7 copii în 7 spații de cazare.

 

Vezi detalii

Casa de vacanta Gradina Aricilor va pune la dispozitie 5 casute, situate in Sf Gheorghe, intr-o locatie de vis la aproximativ 1,5 km de mare si 50 m de Dunare.

Fiecare casa de vacata are o camera mare, cu 2 paturi duble si o baie, precum si o terasa.

 

Vezi detalii

Delta Dunării nu reprezinta doar partide de pescuit și plimbari cu barca pe canale, ci totodată o gamă variată de oportunități de relaxare.

Pensiunea Casa Pescarului LA MAXEA este situata in comuna Sfantu Gheorghe, pe marginea unui canal cu nuferi si sălcii, si la aproximativ 500 m de Bratul Sfantu Gheorghe si 2 km de Marea Neagra.

Pensiunea dispune de camere duble si triple, cu baie proprie si tv.

 

Vezi detalii

Aici, la Sfantu Gheorghe, Casa Roko se afla in centrul satului, la numai 1 minut distanta de toate punctele de interes cum ar fi: Primarie, Supermarket, Miniport Dunarea si statia de trocarici, de unde se pleaca la mare.

Casa va pune la dispozitie de 5 spatii de cazare dotate cu bai proprii, TV, internet, aer conditionat, toate pentru un confort optim si o vacanta ce te ajuta sa-ti incarci bateriile.

 

Vezi detalii
8 anunturi afisate!