www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2024 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Pensiunea Casuta cu Stuf Sfantu Gheorghe3528 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Sfantu Gheorghe

Telefon: 0749011716

Situată în pitorescul sat pescăresc Sfântu Gheorghe, la numai 2 km de Marea Neagră, pensiunea Casuta cu Stuf se adresează iubitorilor de natură ce doresc să se bucure de cei peste 40 de km de plajă sălbatică, cu cel mai fin nisip din țară.

Aici este locul ideal pentru o vacanță liniștită în mijlocul naturii, iar noi va punem la dispozitie diferite tipuri de camere care pot găzdui 2,3 sau 4 persoane, ceea ce înseamnă că putem găzdui călători singuri cât și familii.

Vă oferim pachete complete de servicii : transfer cu șalupa de la Mahmudia, transportul bagajelor la pensiune, cazare, masă și bineînțeles plimbări cu barca în rezervația de păsări de la lacul Melea sau alte obiective din apropiere

Pensiunea noastră se află pe o stradă liniștită din satul Sfântu Gheorghe, in inima Rezervației Deltei Dunării și in locul unde Dunărea își încheie drumul de 2850 de kilometri din munții Pădurea Neagră până în Marea Neagra.

Tu spune-ne ce preferi și noi te vom ajuta să-ți planifici vacanța perfectă cu noi!

Galerie foto