www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Cazare Dunavatul de Jos. Cazare ieftina Dunavatul de Jos 2022 | cazare-delta-dunarii.ro
Cazare Dunavatul de Jos 2022 la pensiuni, vile si hoteluri. Rezervare directa la proprietari! Fara comision! Rezerva-ti concediul in Delta Dunarii!

Unitatea noastra accepta plata cu vouchere de vacanta Sodexo ; Edenred ; UP Romania !!!

Situata in localitatea Dunavatul de Jos din Delta Dunarii, la 48 de km de Tulcea, Pensiunea Andely si Mady va asteapta la: plimbari cu barca, pescuit, birdwatching si multe altele.

Accesul se face fie cu masina proprie pe drumul asfaltat pana la pensiune, sau pe apa cu salupa rapida din Tulcea pe bratul Sfantul Gheorghe pana la km 54 unde se face dreapta pe canalul Dunavat.

Vezi detalii

Pensiunea Califar*** va asteapta intr-o oaza de liniste in sufletul Deltei Dunarii in localitatea Dunavatul de Jos, comuna Murighiol.

Aceasta locatie imbina atmosfera si linistea unica oferita de acest paradis natural cu accesul facil, fiind cel mai indepartat punct din Delta Dunarii unde se poate ajunge cu masina. ( 45 km pana la Tulcea ).

Vezi detalii

ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

NEST**** se afla în mijlocul naturii și al aventurii, unde experiențele bogate te așteaptă să-ți devină povești de viață de care să-ţi reamitești atunci când te vei revedea cu prietenii care te-au însoţit.

Vă așteptăm cu brațele deschise și dornici să vă împărtășim din minunățiile Deltei.

 

Vezi detalii
3 anunturi afisate!