www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2023 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Casa Lidia Murighiol1697 vizualizari

Adresa: Str. Soarelui, nr. 9 Murighiol

Telefon: 0749558443

Murighiol este o destinatie de vacanta foarte indragita de toti, chiar si de cei ce cunosc foarte bine delta.

Situată în partea de est a judeţului Tulcea, localitatea Murighiol incanta prin microrezervatia naturala si prin vecinatatea vestigiilor arheologice.

Casa Lidia din Murighiol va pune la dispozitie 28 locuri de cazare in 10 camere spatioase, 6 dintre acestea avand pat matrimonial, iar 4 camere avand si canapea extensibila (pentru cei mai mici membrii ai familiei). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, TV.

Casa noastra dispune de un living spatios cu locuri la mese pentru toti cei cazati, deasemenea ofera acces la o bucatarie dotata cu tot ce este necesar. In jurul casei veti gasi amenajat un loc de joaca pentru cei mici, dar si loc de relaxare pentru toata lumea, acces la gratar si parcare privata.

De asemenea puteti face o plimbare cu barca in inima Deltei oricand va doriti (pentru acest lucru va rog sa ne anuntati in momentul rezervarii), iar pentru cei ce doresc, va putem prepara cele mai bune mancaruri din peste specifice zonei Deltei Dunarii.

Casa noastra este locul ideal in care relaxarea si buna dispozitie a oaspetilor nostri sunt pe primul loc!

TARIFE CAZARE 2023

01.09.2023 - 31.10.2023
Camera matrimoniala -190 lei/noapte

Exterior

Camere

Facilitati