www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2024 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Pensiunea Heracleea Jurilovca2231 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Heracleea nr. 1, Jurilovca

TELEFON: 0769059444

TELEFON: 0788373933

Pensiunea Heracleea este construită în stil rustic, cu materiale ecologice şi cu finisaje interioare moderne.

Situată într-o zonă liniştită a comunei Jurilovca, pe drumul ce duce la Cetatea Argamum (Capul Doloşman) şi avand vedere spre Lacul Razim şi Gura Portiţei, Pensiunea Heracleea este locul ideal pentru petrecerea unui concediu.

Construită în stil rustic, cu materiale ecologice şi cu finisaje interioare moderne, pensiunea va pune dispoziţie 40 de locuri de cazare repartizate astfel: un apartament, patru camere triple şi 12 camere duble, toate dotate cu baie proprie. Există o curte amenajată cu gazon, flori şi pomi fructiferi, terasă acoperită, sală de mese, bucătărie utilată, grătar, cuptor cu lemne, plită.
Ne mândrim că putem să le oferim clienţilor bucate tradiţionale din vânat şi peşte proaspăt.

Pentru grupurile aflate în team-building avem o sală de conferinţe de 40 de locuri, dotată cu proiector şi internet wireless în toată pensiunea.
La doar câteva minute distanţă de noi, se afla Cetatea Argamum (Capul Doloşman) sau puteti vizita Gura Portiţei, pentru plajă şi  baie în mare, iar daca veniti in luna mai, dealul cu bujori de lângă Sălcioara, este  o adevărată minune a naturii!

Exterior

Facilitati

Camere