www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2023 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Complex Castalia Colina2970 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Colina, Comuna Muighiol

TELEFON: 0740308983

www.complexcastalia.ro

Situata intr-o zona mirifica, incojurata de spatiu verde,la doar 12 km de centrul satului Murighiol, Pensiunea CASTALIA va asigura clipe de neuitat pe malul lacului Razim, acces rapid la canalalele si lacurile Deltei ( Lipoveni, Dunavat, Mustaca, Dranov, Holbina, Canalul Sfantu Gheorghe, Marea Neagra ).

Pensiunea dispune de 10 camere duble, dotate la nivel European cu aer conditionat, minibar, baie proprie, tv satelit, balcon cu vedere spre lac, 5 apartamente extra largi cu terasa proprie.

In restaurantul si barul pensiunii puteti servi produse naturale, mancaruri cu specific local si nu numai.

O piscina de 50 m², remi, table, inchirieri ambarcatiuni si o parcare pazita sunt alte facilitate disponibile clientilor nostri.
Pentru cei care vor sa se bucure de soarele Marii Negre, o plaja virgina si usor accesibila ii asteapta.

Seara o puteti petrece la foisorul rutic din curtea pensiunii, la un gratar.

O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat pe canalul din fata pensiunii  cat si in zonele inconjuratoare.

O zi de pescuit relaxanta incepe pe canalul din fata pensiunii , canalul Lipoveni,canal frecventat de impatimitii pescuitului pentru multitudinea de locuri de pescuit la caras,biban,rosioara,lin,platica,crap,stiuca.

In cautarea marii capturi de crap, somn sau salau, pentru cei impatimiti in ale pescuitului, vom porni de la pontonul Pensiunii Castalia *** urcand in barca in zorii zilei si ne vom indrepta spre zone deja cu renume cum ar fi:Canalul Dunavat,Canalul Mustaca,Canalul Dranov,Canalele de legatura ale Lacului Razim, Dunarea Veche de pe Bratul Sf. Gheorghe.

Pentru impatimitii pescuitului de stiuca putem merge pe urmatoarele lacuri:Holbina,Solomon,Oaia Mica,Oaia Mare,Golful Holbina Razim, Lacul Razim,Canalul Holbina…etc.

De asemenea pentru iubitorii naturii, dornici de a explora fauna si flora Deltei Dunarii putem organiza excursii la bordul catamaranului nostru pe trasee bine stabilite

Galerie foto