www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2023 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Hotel La Parmac Babadag1305 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Republicii nr. 118, Babadag

TELEFON: 0744439207

REZERVARI CAMERE

 

Hotelul pune la dispoziția oaspeților 16 camere, într-o atmosferă discretă și liniștită, cu dotări de trei stele.

La Parmac este o opțiune de cazare pentru turiștii în vizită în Babadag sau în împrejurimi, oamenii de afaceri care au nevoie de cazare și familiile care vin aici în vacanță sau își serbează un moment de neuitat, precum nunta sau botezul.

Hotelul se află pe drumul național 22A Constanța - Tulcea, în orașul Babadag. Ca zonă de influență turistică între litoralul Mării Negre și intrarea în Delta Dunării, este ușor să vizitezi Marea Neagra ori Delta Dunării sau multe dintre punctele turistice din această arie.

Va oferim:
Camere cu pat matrimonial
Camere moderne, special amenajate pentru a vă oferi o ședere cât mai plăcută, relaxată și cât mai mult confort. Hotelul LaParmac Babadag dispune de 9 camere cu pat matrimonial pentru cazare cu un confort de trei stele.

Camere cu două paturi
Camere moderne, special amenajate pentru a vă oferi o ședere cât mai plăcută, relaxată și cât mai mult confort. Hotelul LaParmac Babadag dispune de 5 camere cu pat dublu pentru cazare cu un confort de trei stele.

Apartamente
Luxoase și decorate cu mult bun-gust, apartamentele oferite de Hotel La Parmac vă primesc într-o atmosferă caldă și foarte elegantă. Hotelul dispune de 2 camere de cazare tip apartament cu un confort de trei stele.

Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri în interior, 120 pe terasa din față și 40 pe terasa din spate si vă ofera condiții ideale pentru organizări de nunți, botezuri, mese festive, mese ocazionale, petreceri și multe altele.

Braseria- locul în care poți să vii și sa te bucuri de aceleași servicii însă într-un cadru mai intim.

TARIFE CAZARE 2023

Camera dubla matrimoniala - 170 lei/noapte

Apartament - 250 lei/noapte

Exterior

Facilitati

Camere

Preparate