www.cazare-delta-dunarii.ro
www.cazare-delta-dunarii.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Delta Dunarii. Oferte cazare ieftina Delta Dunarii 2024 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.
Pensiunea Pike Inn Dunavatul de Sus2723 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Dunavatul de Sus

TELEFON: 0756565603

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Pensiunea Pike Inn este gazda perfecta pentru teambuilding-uri corporate sau iesiri cu prietenii. Un mix perfect de componente: liniste, natura si relaxare

Un loc special, in care poti ajunge foarte usor cu masina, pentru a porni in explorarea Deltei Dunarii.

Turistii au sansa de a se afla, literalmente, in inima Deltei, parcand masina direct in curte la Pike Inn.

Pescarii pot pescui pe canalul invecinat sau se pot deplasa cu ambarcatiunile oriunde pe perimetrul Deltei Dunarii sau in Marea Neagra.
Fie ca sunt pasionati de pescuitul de crap si somn sau doresc sa stea la prova barcilor pentru o partida de spinning, clientii Pike Inn au parte de o experienta de neuitat.
Una dintre cele mai indragite activitati din Delta Dunarii o reprezinta turul rezervatiei naturale cu barcile rapide. Vizitatorii se pot juca colindand prin Delta, marcand speciile de pasari sau animale. Destinatiile pot fi plajele din Sulina sau Sf.Gheorghe, in functie de sezon, sau splendidele lacuri si canale ale Deltei Dunarii.

Pike Inn dispune de bucatarie proprie, un living generos, Club House – o sala de sedinte/training si petreceri dedicate grupurilor de 20-25 persoane.
Terasa, piscina si Jacuzzi-ul exterior sunt elemente foarte apreciate de vizitatori si intregesc complexul de elemente care ofera vizitatorilor relaxare, buna dispozitie, entertainment, arta culinara, aventura, natura salbatica si activitati pline de adrenalina si mister.

Galerie foto